Tee ensin perusrisotto ohjeen mukaisesti
Samalla kun valmistat risottoa
Pilko pieni kukkakaalin pieneksi.
Ota noin puolet kukkakaalin nupuista päälle ripoteltavaksi.
Ota noin puolet kukkakaalin nupuista päälle ripoteltavaksi.
Höyrytä kukkakaali kypsäksi, soseuta samettisen sileäksi ja mausta suolalla.
Tällä pyreellä mausta risotto kun se on valmista.
Paista pieneksi leikatut pekonin palat rapeiksi. Ota pekonit pannulta ja paahda kukkakaalinnuput pekoninrasvassa. Lisää kevätsipuli ja hauduta hetki, ripottele risoton pinnalle.
Tällä pyreellä mausta risotto kun se on valmista.
Paista pieneksi leikatut pekonin palat rapeiksi. Ota pekonit pannulta ja paahda kukkakaalinnuput pekoninrasvassa. Lisää kevätsipuli ja hauduta hetki, ripottele risoton pinnalle.
Kommentit
Lähetä kommentti