3 dl gluteiinijauhoja
(2 rkl kikhernejauhoja)
3 dl olutta
5 rkl öljyä
2 rkl soijakastiketta
3 rkl oluthiivaa
Puoli tuubia tomaattipyreetä
Loraus nestesavua tai/ja savupaprikajauhetta Nippu tuoreita yrttejä maun mukaan Suolaa, mustapippuria, chiliä maun mukaan Murskattua valkosipulia
1.Mittaa olut yhteen kulhoon ja vehnäglut.toiseen.
2. Sekoita olueen muut nesteet ja gluteiiniin kuivat.
3. Lisää nesteet kuiva-aineisiin ja sekoita tasaiseksi massaksi.
4. Leikkaa taikinasta samankokoisia paloja, kääri yksitellen folioon ja rullaa päistä kiinni.
5. Kypsennä höyrykattilassa noin 45 min.
Poista folio, öljyä pintaan ja jatkokäytä tarpeen mukaan
Rasvat MCT:tä tai kookosöljyä, mutta isoihin määriin mm.hinnan puolesta sopii aivan hyvin normi rypsiöljy.
Kommentit
Lähetä kommentti