1 l suppilovahveroita
2 rkl kikhernejauhoja
½ dl vettä
1 tl öljyä
ripaus suolaa
3½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ tl chilijauhetta
2 tl kurkumaa
1 l ruokaöljyä
Dippi
2 dl vegaanista majoneesia
2 tl curryjauhetta
1. Sekoita kikhernejauhoseos tasaiseksi ja käytä kuin kananmunaa: ensin jauhoissa, sitten tässä, sitten uudelleen jauhoissa.
1 Sekoita mausteet vehnäjauhoihin.
2. Pyöräytä suppikset jauhoissa → kikherneseoksessa → jauhoissa uudelleen.
3. Kuumenna öljy (noin 170 °C) ja friteeraa suppikset erissä kullanruskeiksi.
4. Valuta talouspaperilla, tarjoa heti currymajoneesin ja kylmän oluen kanssa.
Vinkki: suppikset tykkäävät mausteista – kokeile joskus myös jeeraa tai savupaprikaa mausteseokseen.
Kommentit
Lähetä kommentti