10 porkkanaa
4 rkl soijaa
4 rkl vaahterasiirappia
1 dl oliiviöljyä
1 rkl chilitahnaa
1 tl suolaa
Päälle:
hasselpähkinöitä paahdettuna ja rouhittuna
silputtua rakuunaa
1. Pese porkkanat ja leikkaa ne halki pituussuunnassa.
2. Sekoita marinadin ainekset ja pyörittele porkkanat siinä.
3. Grillaa porkkanoita hetki ja nosta ne takaisin marinadin joukkoon. Pyöräytä ne kertaalleen marinadissa ja nosta labnehin päälle.
4. Rouhi päälle pannulla paahdettuja hasselpähkinöitä ja viimeistele tuoreella korianterilla.
Labneh
4 dl kreikkalaista jogurttia
1/4 tl suolaa
1. Laita jogurtti valumaan suodatinpusseilla vuorattuun siivilään jääkaappiin. Anna valua vähintään 5-6 tuntia tai yön yli.
2. Mausta valutettu jogurtti suolalla ja levitä se tarjoiluvadille.
Kommentit
Lähetä kommentti