Marinoidut perunat

600 g pienehköjä perunoita

300 ml kuumaa vettä
1 dl oliiviöljyä
1 sipuli, hienonnettuna
1 punainen paprika, hienonnettuna
3 valkosipulinkynttä, kuutioituna
Persiljaa maun mukaan
1 tl suolaa
1 tl chilijauhetta

1. keitä perunat ovat kypsiksi.
2.  Anna perunoiden jäähtyä.
3. Lisää kuumaan veteen oliiviöljy, sipuli, paprika, valkosipuli, persilja, suola ja chili.
4. Tee jokaiseen perunaan muutama reikä.
5. Sekoita toisessa kulhossa kaikki loput ainekset hyvin keskenään.
6. Siirrä perunat kannelliseen astiaan ja kaada kastike niiden päälle.
7. Sulje tiiviisti ja anna maustua jääkaapissa yön yli.
Tarjoa kylmänä tai huoneenlämpöisenä!


Kommentit