200 g savustettua lohta palana
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
0.5 dl kermaa
1/2 sitruunan mehu ja kuori
2 tl vihreää pestoa
1/4 tl mustapippuria
250 g pastaa
1/2 dl tilliä hienonnettuna
Poista lohesta nahka ja leikkaa kala pieniksi paloiksi.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita pari minuuttia rasvassa, kunnes ne pehmenevät.
Lisää kerma ja pesto, kiehauta.
Mausta sitruunankuorella ja mehulla, suolalla ja pippurilla.
keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
Lisää savulohipalat kastikkeeseen, ohenna tarvittaessa tilkalla pastankeitinvettä ja kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita pasta kastikkeeseen
Koristele tillillä.
Kommentit
Lähetä kommentti