600 g luutonta lampaanlihaa
2 sipulia
1 valkosipulinkynsi
3 rkl oliiviöljyä
2 tl korianterin siemeniä
2 tl juustokuminan siemeniä
1 tl paprikajauhetta
1 tl kurkumaa
1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
1 kanelitanko
1 tl mustapippuria
3 dl tomaattimehua
3 dl lihalientä (gluteeniton)
500 g kesäkurpitsaa
2 dl kuivattuja kivettömiä taateleita
1 dl kuivattuja aprikooseja
1 rkl hunajaa
¼ tl suolaa
Jauha pippuri, korianterin- ja juustokuminansiemenet morttelissa.
Paahda mausteita pannulla
Ja lisää lihat joukkoon Ruskista lihat pannulla tai taginepadassa.
Lisää sipulit, taatelit, aprikoosit ja tomaattimehu ja lihaliemi ja nosta pata 175-asteiseen uuniin.
Anna hautua 2-3 tuntia tai kunnes liha on mureaa. ja anna hautua vielä vartti.
Tarkista maku lisää tarvittaessa suolaa.
Viimeistele lammastagine hienonnetulla, tuoreella korianterilla
Kommentit
Lähetä kommentti