Pastasalaatti


Pastasalaatti  tällä kertaa vegeversiona ja jos tekee gluteenittomasta pastasta soveltuu vielä useammalle
Laitoin joukkoon lehtikaalia, sipulia, kurkkua ja suolakurkkua, erivärisiä paprikoita, itsetehtyä kasvis"juustoa" ja vegeleikkelettä kuutioituna

Kastikkeeksi chilinen mangosoosi ja yön yli maustumaan

Lehtikaali sopii tähän hyvin koska se pysyy rapeana yön yli odotellessa.

Pastana tällä kertaa oli pljukanci pastaa joka kestää hyvin yön yli lepäämisen.

400 g pastaa
1 sipuli
1 kurkku
1 suolakurkku
3 paprikaa ( eri värisiä) 
200 g lehtikaalia, salaattia, pinaattia tai vaikka raastettua kaalia
200 g tomaattia 
200 g juustoa ( tai vuustoa)
200 g leikkelettä, papuja tai vaikka tofua
1½ dl salaatinkastiketta
Pippuria, suolaa, yrttimausteita


Keitä pasta kypsäksi, valuta ja jäähdytä.
Voit käyttää myös ylijäänyttä pastaa, mutta,se kannattaisi maustaa ennen salaattiin laittoa, voit myös 
Kuutioi ainekset tasakokoisiksi haarukkapaloiksi 
Sekoita

Kommentit