Pastasalaatti tällä kertaa vegeversiona ja jos tekee gluteenittomasta pastasta soveltuu vielä useammalle
Laitoin joukkoon lehtikaalia, sipulia, kurkkua ja suolakurkkua, erivärisiä paprikoita, itsetehtyä kasvis"juustoa" ja vegeleikkelettä kuutioituna
Kastikkeeksi chilinen mangosoosi ja yön yli maustumaan
Lehtikaali sopii tähän hyvin koska se pysyy rapeana yön yli odotellessa.
Pastana tällä kertaa oli pljukanci pastaa joka kestää hyvin yön yli lepäämisen.
400 g pastaa
1 sipuli
1 kurkku
1 suolakurkku
3 paprikaa ( eri värisiä)
200 g lehtikaalia, salaattia, pinaattia tai vaikka raastettua kaalia
200 g tomaattia
200 g juustoa ( tai vuustoa)
200 g leikkelettä, papuja tai vaikka tofua
1½ dl salaatinkastiketta
Pippuria, suolaa, yrttimausteita
Keitä pasta kypsäksi, valuta ja jäähdytä.
Voit käyttää myös ylijäänyttä pastaa, mutta,se kannattaisi maustaa ennen salaattiin laittoa, voit myös
Kuutioi ainekset tasakokoisiksi haarukkapaloiksi
Sekoita
Kommentit
Lähetä kommentti