3-4 (350g) porkkanaa
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kanelia
200 g voita
4 munaa
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Kuorrutus
50 g voita
250 g Koskenlaskija perinteinen
sulatejuustoa
3½ dl tomusokeria
Koristeluun
kookoshiutaleita tai nonparelleja
Kuori ja raasta porkkanat.
Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaneli keskenään.
Sekoita rasva ja porkkanajauhot
Sulata voi.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää muna-sokeri-vaahtoon porkkanaraaste, voisula ja jauhoseos kevyesti sekoittaen.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille
tai pyöreässä jauhotetussa kakkuvuoassa
Paista 200 asteessa uunin
keskitasolla n. 25 min tai kunnes kypsä.
Kuorrutus:
vaahdota voi ja sulatejuusto
Lisää tomusokeri siivilän läpi, sekoita tasaiseksi.
Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle.
Koristele.
Leikkaa kakku ruuduiksi.
Kommentit
Lähetä kommentti