Pohja
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl spelttijauhoja
1/2 tl suolaa
1/2 tl leivinjauhetta
1½ dl piimää
3 rkl sinappia
2 rkl öljyä
Yhdistä kulhossa kuivat aineet.
Lisää piimä ja öljy.
Sekoita taikina.
Tee taikinasta pallo ja pane se täytteen valmistamisen ajaksi jääkaappiin.
Täyte:
8 kypsää tomaatta kaltattuina.
4 isoa sipulia
150 g Emmenthal-raastetta
3 rkl Dijon-sinappia (tavallista)
basilikaa, mustapippuria, suolaa
Paistamiseen voita ja oliiviöljyä
Sipulit kuoritaan ja leikataan renkaiksi. Ruskistetaan kevyesti pannulla voin ja oliiviöljyn kanssa. Kaltatut tomaatit leikataan viipaleiksi ja laitetaan pannulle 10 minuutiksi sipulien kanssa.
Levitä taikina vuokaan ja voidellaan Dijon-sinapilla. Tomaatti-sipuliseos lisätään vuokaan. Ja päälle vielä raastettu juusto.
220-asteiseen uuniin 30 minuutiksi, tarjoile salaatin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti