kahvilammas

Äiti kun laittoi lammasta hän valeli sitä kahvilla koko paiston ajan
Muistan kun istuimme uunin vierellä, minä ja Turre ja ihastelimme tuoksua.


3 kg:n lampaan uunipaistia
1 tl kuivattua timjamia
3 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua salviaa
1 tl kuivattua rosmariinia
1 tl mustapippuria
2 tl suolaa
10 valkosipulinkynttä
Liemiaineet:
2 dl kermaa
1 1/2 dl hyvää oikeaa kahvia
4 sokeripalaa
2 dl vahvaa lihalientä
öljyä

Sekoita kahviin sokeri ja kerma ja lisää muut liemen aineet

Sekoita keskenään yrtit ja mausteet 
Töki paistiin syviä koloja jonne jokaiseen lisäät mausteseosta ja valkosipulinkynnen. 
Kaada liemiaineet vuokaan ja lihapullat päälle
Sitten vain paisti uuniin ja 120 °C 3 h

Valele lihaa paistamisen aikana 
Tarjoile perunoiden ja vihreiden papujen kanssa



Kommentit