tonnikalasalaatti

Aikoinaan tuli semmoinen ohjelma kuin Teijan keittiössä, siellä oli mukana Anneli Sauli, jonka suuri fani äitini oli.
Annelilla oli erittäin hyvä tonnikalasalaatti, joka tuli meillä suosikiksi.
Tämä on hyvää ruispalojen kanssa, erittäin hyvä eväsleipien kanssa.
Tämä säilyy pari päivää hyvin jääkaapissa  ja jos haluat enemmän ruokaisuutta lisää joukkoon papuja tai vaikkapa pastaa.

500 g kiinankaalia 
200 g sipulia ( kaksi keskikokoista tai neljä pientä, myös varret voi silputa)
2 tlk tonnikalaa öljyssä
1 tl suolaa
½ tl pippuria

Hienonna sipuli sopivan kokoisiksi itsellesi ( itse tykkään vähän isommista paloista)
Suikaloi kaali ohueksi 
Sekoita kaikki aineet keskenään 
Anna maustua pari tuntia ja herkuttele.
Voit myös korvata tonnikalan suomalaisella järvikalalla.
Jos olet kasvissyöjä korvaa kala pavuilla ja lisää joukkoon öljyä 

Kommentit