1 sipuli, voit käyttää myös purjoa tai punasipulia
1 ½ dl vegaanista majoneesia
3 rkl vegaanista ranskankermaa
4 rkl vegaanista mätiä Cavi-Art ( mätiä inhoava mieheni rakastaa tätä)
½ sitruunankuori
2-3 rkl sitruunanmehua
3 rkl kuivattua tilliä tai 1 tl tuoretta
½ tl mustapippuria
½ tl sormisuolaa
Murentele tofu kulhoon sopivan kokoisiksi muruiksi. Tai pilko sen pieneksi
Raasta puolikkaan sitruunan kuori ja purista 2-3 rkl sitruunanmehua.
Hienonna tilli ja sipuli.
Sekoita kaikki ainekset keskenän
Nosta jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.
Tarkista maku ja tarvittaessa lisää makusi mukaan suolaa ja pippuria.
Säilyy pari kolme päivää
Tarjoa ruisleivän, saaristolaisleivän, blinien tai uuniperunoiden täytteenä
Kommentit
Lähetä kommentti