200 g Savoiardi-keksejä
½ dl kahvilikööriä
Vaalea täyte
2 dl vispikermaa
250 g mascarponea
2 dl tomusokeria
1 ½ dl kahvilikööriä
Mämmi-suklaatäyte
1 ½ dl mämmiä
200 g suklaavanukasta
Koristeluun
suklaamakeisia
• Vaahdota kerma. Sekoita mascarpone, tomusokeri ja likööri kermavaahdon joukkoon.
• Sekoita mämmi ja suklaavanukas kulhossa keskenään tasaiseksi seokseksi.
• Levitä puolet kekseistä vuoan (18 x 24 x 5 cm) pohjalle. Kostuta keksit liköörillä.
• Levitä mämmi-suklaamoussetäyte keksien päälle.
• Lado pinnalle loput kekseistä, kostuta nekin liköörillä ja levitä keksien päälle kerma-mascarponeseos.
• Tasoita pinta, peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin vetäytymään vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli.
• Koristele haluamallasi tavalla
½ dl kahvilikööriä
Vaalea täyte
2 dl vispikermaa
250 g mascarponea
2 dl tomusokeria
1 ½ dl kahvilikööriä
Mämmi-suklaatäyte
1 ½ dl mämmiä
200 g suklaavanukasta
Koristeluun
suklaamakeisia
• Vaahdota kerma. Sekoita mascarpone, tomusokeri ja likööri kermavaahdon joukkoon.
• Sekoita mämmi ja suklaavanukas kulhossa keskenään tasaiseksi seokseksi.
• Levitä puolet kekseistä vuoan (18 x 24 x 5 cm) pohjalle. Kostuta keksit liköörillä.
• Levitä mämmi-suklaamoussetäyte keksien päälle.
• Lado pinnalle loput kekseistä, kostuta nekin liköörillä ja levitä keksien päälle kerma-mascarponeseos.
• Tasoita pinta, peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin vetäytymään vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli.
• Koristele haluamallasi tavalla
Kommentit
Lähetä kommentti