Mämmilasagne

200 g Savoiardi-keksejä
½ dl  kahvilikööriä

Vaalea täyte

2 dl vispikermaa
250 g mascarponea
2 dl tomusokeria
1 ½ dl kahvilikööriä

Mämmi-suklaatäyte

1 ½ dl mämmiä
200 g suklaavanukasta

Koristeluun

suklaamakeisia

• Vaahdota kerma. Sekoita mascarpone, tomusokeri ja likööri kermavaahdon joukkoon.

• Sekoita mämmi ja suklaavanukas kulhossa keskenään tasaiseksi seokseksi.

• Levitä puolet kekseistä vuoan (18 x 24 x 5 cm) pohjalle. Kostuta keksit liköörillä.

• Levitä mämmi-suklaamoussetäyte keksien päälle.

• Lado pinnalle loput kekseistä, kostuta nekin liköörillä ja levitä keksien päälle kerma-mascarponeseos.
• Tasoita pinta, peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin vetäytymään vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli.

• Koristele haluamallasi tavalla

Kommentit