• 5 isoa suippopaprikaa
• 200 g crème fraîchea
• 100 g fetajuustoa
• 2 valkosipulinkynttä
• 200 juustoraastetta
• 500 ml tomaatteja siivilöitynä
• 1 sipuli
• Yrttejä, tuoreita (esim. basilika, persilja, oregano)
• suolaa ja pippuria
• sitruunamehua
• sokeria
• rasvaa muotoon
Poista paprikoista pääty .
Kuori sipuli ja valkosipuli ja pilko hienoksi.
Kuullota pienessä öljyssä.
lisää tomaattimurska
Lisää 100 g crème fraîchea ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, sitten mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja yrteillä.
Vinkki: Jos haluat oikaista, voit sekoittaa kastikkeen myös kylmänä, mutta se kannattaa maustaa silloin hyvin.
Kastikkeen voi valmistaa myös etukäteen.
• 200 g crème fraîchea
• 100 g fetajuustoa
• 2 valkosipulinkynttä
• 200 juustoraastetta
• 500 ml tomaatteja siivilöitynä
• 1 sipuli
• Yrttejä, tuoreita (esim. basilika, persilja, oregano)
• suolaa ja pippuria
• sitruunamehua
• sokeria
• rasvaa muotoon
Poista paprikoista pääty .
Kuori sipuli ja valkosipuli ja pilko hienoksi.
Kuullota pienessä öljyssä.
lisää tomaattimurska
Lisää 100 g crème fraîchea ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, sitten mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja yrteillä.
Vinkki: Jos haluat oikaista, voit sekoittaa kastikkeen myös kylmänä, mutta se kannattaa maustaa silloin hyvin.
Kastikkeen voi valmistaa myös etukäteen.
Kun kastike kiehuu, valmista täyte.
Sekoita 100 g crème fraîchea, fetajuustoa ja 100 g juustoraastetta.
Sekoita joukkoon murskattu valkosipulinkynsi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Täytä paprikat juustoseoksella ja laita ne voideltuun uunivuokaan.
Kaada kastike paprikojen päälle.
Paista 200 °C ylä/alalämmössä n. 45 minuuttia uunista riippuen.
Noin puolen paistoajan jälkeen ripottele päälle loput juustot ja paista.
Määrä riittää pääateriaan noin 2 - 3 hengelle.
Jos syöt lisukkeena nuudeleita tai riisiä, voit laskea noin yhden paprikan per henkilö.
Loput kastikkeesta voidaan syödä leivän kanssa.
Sekoita 100 g crème fraîchea, fetajuustoa ja 100 g juustoraastetta.
Sekoita joukkoon murskattu valkosipulinkynsi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Täytä paprikat juustoseoksella ja laita ne voideltuun uunivuokaan.
Kaada kastike paprikojen päälle.
Paista 200 °C ylä/alalämmössä n. 45 minuuttia uunista riippuen.
Noin puolen paistoajan jälkeen ripottele päälle loput juustot ja paista.
Määrä riittää pääateriaan noin 2 - 3 hengelle.
Jos syöt lisukkeena nuudeleita tai riisiä, voit laskea noin yhden paprikan per henkilö.
Loput kastikkeesta voidaan syödä leivän kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti