½ kg munakoisoa ( tai kesäkurpitsaa)
4 dl oliiviöljyä
3 valkosipulin kynttä
1/2 sitruunan mehu
2 tl rosmariinia ja timjamia
½ tl mustapippuria
2-3 pientä, kuivattua chiliä
Leikkaa munakoiso pitkittäin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Ripottele viipaleille suolaa ja jätä työlaudalle puoleksi tunniksi.
Pyyhi neste pois ja pariloi tai paista viipaleet öljytilkassa pannussa molemmilta puolilta
3 valkosipulin kynttä
1/2 sitruunan mehu
2 tl rosmariinia ja timjamia
½ tl mustapippuria
2-3 pientä, kuivattua chiliä
Leikkaa munakoiso pitkittäin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Ripottele viipaleille suolaa ja jätä työlaudalle puoleksi tunniksi.
Pyyhi neste pois ja pariloi tai paista viipaleet öljytilkassa pannussa molemmilta puolilta
Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet.
Hienonna chilit.
Laita kattilaan loput oliiviöljystä, valkosipulin kynnet, sitruunan mehu ja mausteet
Kiehauta öljy välillä sekoitellen.
Ota kuuma öljykattila liedeltä, anna jäähtyä.
Lisää vielä öljyyn munakoisoviipaleet.
Anna kattilan jäähtyä, siirrä sitten viileään.
Parhaimmillaan nämä ovat seuraavana päivänä
Hienonna chilit.
Laita kattilaan loput oliiviöljystä, valkosipulin kynnet, sitruunan mehu ja mausteet
Kiehauta öljy välillä sekoitellen.
Ota kuuma öljykattila liedeltä, anna jäähtyä.
Lisää vielä öljyyn munakoisoviipaleet.
Anna kattilan jäähtyä, siirrä sitten viileään.
Parhaimmillaan nämä ovat seuraavana päivänä
Kommentit
Lähetä kommentti