Tattarihöystö



2,5 dl tattarinjyviä
2 rkl hienoksi raastettua inkivääriä
1 rkl hienoksi raastettua valkosipulia
1 iso punajuuri tai useita pieniä
1 Parsakaali 
mustapippuria
suolaa

öljyä paistamiseen

Keitä tattarinjyvät kypsäksi ohjeen mukaan. Valuta
Kuori ja pilko punajuuri pieniksi kuutioiksi. Pätki broccoliinit. 
Raasta valkosipuli ja inkivääri. 
Paista ensin punajuuria öljyssä pannulla reilun viiden minuutin ajan, lisää parsakaali ja paista, kunnes punajuuret ovat pehmeitä. 
Mausta vihannekset ja siirrä ne sivuun odottamaan.
Lisää pannulle öljyä ja raastettu inkivääri, valkosipuli sekä keitetyt tattarinjyvät. Paista, kunnes tattari on paahtunutta ja rapeaa. 
Sekoita ainekset ja tarkista maku

Kommentit