4 rkl oliiviöljyä öljyä
1 iso sipuli hienoksi silputtuna
400 g borlotti papuja,
50 g herneitä
2 sellerin vartta hienonnettuna
2 porkkanaa, hienonnettuna
1 pieni fenkoli, hienonnettuna
1 kesäkurpitsaa paloina
1 suuri peruna paloina
280g suikaloitua kaalia
20 kirsikka tomaattia
Kourallinen basilikaa
1.5 litraa kasvislientä
75 g pienikokoista pastaa
Suolaa ja pippuria
Parmesanraastetta, tarjoilua varten
Pestokastiketta, tarjoilua varten
Kuumenna öljy padassa ja säädä keskilämmölle
Lisää sipuli ja selleri hauduta pari minuuttia
Lisää porkkanat, fenkoli, kesäkurpitsa, peruna, kaali, tomaatit ja basilika ja sekoita hyvin.
Kaada liemi kuumenn kiehuvaksi, Laske lämpötilaa ja hauduta 20 minuuttia.
Lisää pavut, herneet ja pasta, jatka kypsentämistä kunnes pasta on kypsää
Mausta suolalla ja pippurilla
Koristele annokset pestolla ja parmesanilla
1 iso sipuli hienoksi silputtuna
400 g borlotti papuja,
50 g herneitä
2 sellerin vartta hienonnettuna
2 porkkanaa, hienonnettuna
1 pieni fenkoli, hienonnettuna
1 kesäkurpitsaa paloina
1 suuri peruna paloina
280g suikaloitua kaalia
20 kirsikka tomaattia
Kourallinen basilikaa
1.5 litraa kasvislientä
75 g pienikokoista pastaa
Suolaa ja pippuria
Parmesanraastetta, tarjoilua varten
Pestokastiketta, tarjoilua varten
Kuumenna öljy padassa ja säädä keskilämmölle
Lisää sipuli ja selleri hauduta pari minuuttia
Lisää porkkanat, fenkoli, kesäkurpitsa, peruna, kaali, tomaatit ja basilika ja sekoita hyvin.
Kaada liemi kuumenn kiehuvaksi, Laske lämpötilaa ja hauduta 20 minuuttia.
Lisää pavut, herneet ja pasta, jatka kypsentämistä kunnes pasta on kypsää
Mausta suolalla ja pippurilla
Koristele annokset pestolla ja parmesanilla
Kommentit
Lähetä kommentti