• 1 sipuli
• 1 rkl öljyä
• 600 g nyljettyä ja mahdollisimman ruodottomaksi perattua madetta
• 1 kananmunaa
• 1 dl kuohukermaa
• ½ dl perunahiutaleita ( esim lidl muusijauho)
• 1 tl muskottipähkinää
• 1 tl suolaa
• 1 tl valkopippuria
Kuorrutus ja paistaminen
• 2 dl mannasuurimoita / polentaa ( jos gluteeniton ruokavalio)
• voita
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuullota sipuli öljyssä pehmeäksi.
Sekoita kuiva-aineet keskenään
Sekoita nestemäiset aineet joukkoon ja anna turvota sillä aikaa kun
Jauha mateet hienoksi joko lihamyllyllä tai yleiskoneen terällä.
Sekoita hienonnettuun kalaan muut aineet
Älä vaivaa
Muotoile massa pihveiksi.
Kumoa mannaryynit syvälle lautaselle. Kasta pihvien molemmat puolet lautasella.
Paista pihvejä kuumassa rasvassa keskilämmöllä noin kaksi minuuttia molemmin puolin.
• 1 rkl öljyä
• 600 g nyljettyä ja mahdollisimman ruodottomaksi perattua madetta
• 1 kananmunaa
• 1 dl kuohukermaa
• ½ dl perunahiutaleita ( esim lidl muusijauho)
• 1 tl muskottipähkinää
• 1 tl suolaa
• 1 tl valkopippuria
Kuorrutus ja paistaminen
• 2 dl mannasuurimoita / polentaa ( jos gluteeniton ruokavalio)
• voita
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuullota sipuli öljyssä pehmeäksi.
Sekoita kuiva-aineet keskenään
Sekoita nestemäiset aineet joukkoon ja anna turvota sillä aikaa kun
Jauha mateet hienoksi joko lihamyllyllä tai yleiskoneen terällä.
Sekoita hienonnettuun kalaan muut aineet
Älä vaivaa
Muotoile massa pihveiksi.
Kumoa mannaryynit syvälle lautaselle. Kasta pihvien molemmat puolet lautasella.
Paista pihvejä kuumassa rasvassa keskilämmöllä noin kaksi minuuttia molemmin puolin.
Kommentit
Lähetä kommentti