Kävimme viikonloppuna Kaskisissa, edelliskerrasta olikin jo ihan liian kauan aikaa ja sain Seijalta lempimarjojani eli karpaloita, kiitos vieläkin
Osan söimme ihan sillänsä mutta osasta tehtiin perinneherkkua eli marjarahkaa
Tämä on aina ollut suosikkijälkkäreitäni, erityisesti puolukoista ja karpaloista.
Myös tyrni toimii hyvin
Ohje on erittäin helppo
2 dl kermaa
2 dl rahkaa
4 dl marjoja ( puolukka ja karpalo tai tyrni)
1 tl vaniljasokeria
1 rkl fariinisokeria
(1 tl sitruunamehua)
Vatkaa kerma vaahdoksi
Lisää muut aineet ja sekoita
Jos teet tyrnistä vaihda sokeri hunajaan
Jos teet esim ruusunmarjoista laita vähän sitruunamehua koska marjat ovat happamia mutta vailla kirpeyttä.
Kommentit
Lähetä kommentti