Suppilovahverohillo

Jos löydät hyvän suppisapajan niin sieltähän voi löytyä sieniä kilokaupalla. 
Ja kun pakastin on täynnä ja kaikki kaapit pullollaan kuivattuja suppiksia tulee miettineeksi että mitäpä vielä
2 litraa suppilovahveroita
1½ dl vettä
1½ dl balsamietikkaa
1½ dl hillosokeria
1 tl Rosmariinia
1 tl Timjamia
5 kokonaista neilikkaa
5 maustepippuria
½ tl suolaa
1 laakerinlehti
½ Sitruunan kuori raastettuna
70 g Sipulia
Valkosipulin kynsi

Vesi, etikka ja mausteet kiehautetaan. Lisätään sienet, sipulirenkaat ja valkosipuliviipaleet. 
Keitetään 15 min. 
Lisätään hillosokeri ja keitetään vielä 10 min.
 Vähän jäähtyneenä kuumiin purkkeihin.
Pitäisi säilyä kellarilämmössä 

Kommentit