Paahdettu paprikakastike

 4 valkosipulinkynttä

3  suippopaprikaa

2 tomaattia

2 rkl öljyä

2 rkl sherry etikkaa

1 rkl hunajaa

1 tl suolaa

½ tl savustettua paprikajauhetta

1 tl mustapippurirouhetta

Kuori valkosipuli ja halkaise paprikat ja rapsuta siemenet pois

Paahda tomaatit, valkosipulit ja  paprikat uunissa  225 ° noin 10 minuuttia tai grillissä kunnes kuori kuplii

Valuta öljy kasvisten päälle. Paahda vielä kasviksia uunissa noin 10 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimella kaikki karkeahkoksi kastikkeeksi.

Ohenna halutessasi kasvisliemellä

Sopii dippikastikkeeksi, grilliherkuille ja tästä voi tehdä myös gaspachopohjan kun laimentaa riittävästi.


Kommentit