grillattu paprika

400 g paprikoita
1-2 rkl  oliiviöljyä
1 rkl yrttejä
1/4 tl suolaa
ripaus mustapippuria
200 g fetajuustoa
100 g kuivaa leipääkuutioina
½ dl tuoretta persiljaa silputtua persiljaa

Halkaise huuhdotut paprikat pitkittäin. Poista kanta ja siemenet. Leikkaa isompien paprikoiden puolikkaat tarvittaessa vielä puoliksi. Pyörittele paprikat öljyssä.

Grillaa paprikoita 5-10 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät ja saavat kunnolla väriä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Nosta paprikat uunivuokaan tai grillikoriin. Murenna juusto ja levittele leipä kuutioina paprikoiden pinnalle. Ripottele pinnalle persilja

Paista grillissä tai 225-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juusto on hiukan pehmennyt.

Kommentit