1.5 kg kalaa
50 g sulatettua voita
½ sitruunan mehu
1½ dl tilliä
1 valkosipulinkynsi
Ripaus suolaa
Mustapippuria
Sekoita voihin mausteet ja valele kala tällä kastikkeella
Grillaa tai kypsennä kala kunnes se on kypsää
Tarjoile höyrytettyjen ( uusien) perunoiden kanssa
Tillikastike
Dill sauce
1 dl creme fraisea
1 dl majoneesia
½ dl ruohosipulisilppua
½ dl tilliä
1 rkl sitruunamehua
1 rkl piparjuurta
1 rkl valkosipulisilppua
Suolaa ja pippuria
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua yön yli
Tarjoa kastikkeena uusille perunoille. Maistuu myös kalan kanssa
50 g sulatettua voita
½ sitruunan mehu
1½ dl tilliä
1 valkosipulinkynsi
Ripaus suolaa
Mustapippuria
Sekoita voihin mausteet ja valele kala tällä kastikkeella
Grillaa tai kypsennä kala kunnes se on kypsää
Tarjoile höyrytettyjen ( uusien) perunoiden kanssa
Tillikastike
Dill sauce
1 dl creme fraisea
1 dl majoneesia
½ dl ruohosipulisilppua
½ dl tilliä
1 rkl sitruunamehua
1 rkl piparjuurta
1 rkl valkosipulisilppua
Suolaa ja pippuria
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua yön yli
Tarjoa kastikkeena uusille perunoille. Maistuu myös kalan kanssa
Kommentit
Lähetä kommentti