suppilovahvero risotto

3 dl puuroriisiä
1 porkkana
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 varsisellerinvarsi
200 g suppilovahveroita
pala chiliä
30 g voita
1 l kasvislientä
2 rkl kermaa

Sulata voi kattilassa
Kypsennä sieniä voissa
Lisää vihannekset jotka olet suikaloinut ohuiksi ( porkkanan suikaloin juustohöylällä) 
Anna hautua hetki
Kaada joukkoon puuroriisi ( voit käyttää myös arborio riisiä) ja anna kuullottua hetki.
Lisää pikkuhiljaa kuuma kasvisliemi siten että annat sen imeytyä riisiin ennen kuin lisäät lisää nestettä
Jatka kunnes kaikki liemi on lisätty.
Jatka hauduttamista hyvin miedolla lämmöllä
Kunnes riisi on lähes kypsää.
Lisää kerma ja sekoita kunnolla
Risotto on valmis tarjottavaksi 
Joko sellaisenaan tai lisäkkeenä

Kommentit