Mummulan kahvikiisseli


4 dl vahvaa kahvia
5 dl maitoa
1 dl kermaa
1 dl fariinisokeria
1/2 dl maissitärkkelystä
1 tl vaniljasokeria

Keitä vahvaa kahvia.
- Sekoita kattilassa kahvi, maito, kerma, fariinisokeri ja maissitärkkelysjauhot. 
- Kuumenna koko ajan pohjaa pitkin puulastalla sekoittaen. 
- Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti ja nosta pois liedeltä. 
- Mausta vaniljasokerilla. 
- Nosta kattila altaaseen kylmään veteen. 
- Sekoittele ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. (Näin tehden kiisseli ei kuoretu.)
- Kaada koko seos valmiiksi annoskulhoihin tai maljaan anna viilentyä jääkaapissa kunnolla ennen tarjoilua.
Koristele kermavaahdolla ja ripauksella kaakaojauhetta

Kommentit