2 rkl oliivi öljyä
8 broilerin koipea
6 kevätsipulia
8 - 10 timjamin vartta hienonnettuna
2 rkl kuivaa valkoista vermouthia tai valkoviiniä
1 1/2 tl merisuolaa
5 timjamin vartta
Lämmitä uuni 180°C asteeseen
Paista padassa kaikkiin koipiin pinta
Levitä uunivuoan pohjalle 20 kpl valkosipulin kynsiä
Levitä broileri uunivuokaan siten että kaikki ovat vuoan pohjalla nahkapuoli ylöspäin
Kun liha on ruskistettu paista pikaisesti pannulla kevätsipulit ja ripottele joukkoon timjami
Huuhtele pannu viinillä ( vermouthilla) ja kaada kaikki liemi lihojen päälle.
Levitä loput valkosipulinkynnet päälimmäiseksi
Ripottele päälle suola ja loput timjamista
Paista 1 1/2 tuntia, jos liha tummuu liikaa peitä kannella / foliolla
8 broilerin koipea
6 kevätsipulia
8 - 10 timjamin vartta hienonnettuna
2 rkl kuivaa valkoista vermouthia tai valkoviiniä
1 1/2 tl merisuolaa
5 timjamin vartta
Lämmitä uuni 180°C asteeseen
Paista padassa kaikkiin koipiin pinta
Levitä uunivuoan pohjalle 20 kpl valkosipulin kynsiä
Levitä broileri uunivuokaan siten että kaikki ovat vuoan pohjalla nahkapuoli ylöspäin
Kun liha on ruskistettu paista pikaisesti pannulla kevätsipulit ja ripottele joukkoon timjami
Huuhtele pannu viinillä ( vermouthilla) ja kaada kaikki liemi lihojen päälle.
Levitä loput valkosipulinkynnet päälimmäiseksi
Ripottele päälle suola ja loput timjamista
Paista 1 1/2 tuntia, jos liha tummuu liikaa peitä kannella / foliolla
Kommentit
Lähetä kommentti