2 fenkolia
1 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
1–2 valkosipulinkynttä
3 rkl hienonnettua rakuunaa
2 rkl hienonnettua timjamia
3 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
Irrottele lehdet fenkoleista, leikkaa varret ja käytä ne vaikka appelsiinisalaattiin tai pakasta myöhempää käyttöä varten
Asettele kuppimaiset lehdet uunipellille, sipaise niihin pieni ripaus öljyä ja valmista täyte
Rouhi pistaasipähkinät ja raasta parmesaanijuusto.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna yrtit.
Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään ja täytä fenkolit
Kuorruta 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Tarjoa alkupalana tai kasvislisäkkeenä
1 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
1–2 valkosipulinkynttä
3 rkl hienonnettua rakuunaa
2 rkl hienonnettua timjamia
3 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
Irrottele lehdet fenkoleista, leikkaa varret ja käytä ne vaikka appelsiinisalaattiin tai pakasta myöhempää käyttöä varten
Asettele kuppimaiset lehdet uunipellille, sipaise niihin pieni ripaus öljyä ja valmista täyte
Rouhi pistaasipähkinät ja raasta parmesaanijuusto.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna yrtit.
Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään ja täytä fenkolit
Kuorruta 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Tarjoa alkupalana tai kasvislisäkkeenä
Kommentit
Lähetä kommentti