Borssikeitto

Borssikeitto on lempiruokiani
Se maistuu kylmänä ja kuumana ja sellaisenaan tai soseutettuna.

Tänään laitoin kaaliksi punakaalia, siinä on runsaasti antosyaaneja eli luonnon flavonoideja

1 l vettä
1 liemikuutio
1 tlk tomaattimurskaa

150 g suikaloitua punakaalia
150 g raastettua punajuurta
100 g raastettua porkkanaa
100 g raastettua palsternakkaa
100 g silputtua sipulia
100 g suikaloitua sellerinvartta
100 g suikaloitua paprikaa
4 valkosipulin kynttä
1 tl paprikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl basilikaa
1 rkl etikkaa
Mustapippuria ja suolaa

Kaada ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä 60 -90 min

Kommentit