Joulupossua Ranskanmaalta
n. 2 kg porsaan kuve- lapa
voita
2 sellerin vartta
1 keskikokoinen sipuli
3 teelusikallista salviaa
2 teelusikallista timjamia
30 gr ranskan leipää (patonkia)
30 gr pinjansiemeniä
10 kuivattua aprikoosia
Paistinpannulle nokare voita, lisää selleri, sipuli, salvia ja timjamia, suolaa ja pippuria.
Paista n. 5 min. kunnes pehmeää sosetta.
Laita murennettu patonkipala, pinjansiemenet ja aprikoosit kippoon ja kaada sipuli-selleri muhennos päälle. Lisää suolaa ja pippuria.
Avaa porsaanlapa ja levitä sekoitus lavalle, sido koko komeus narulla, lisää suolaa, pippuria, salvia ja timjamia lavan päälle.
Paista 180 C uunissa n. 2 tuntia.
Anna syltyn levätä n. 20 min.ennen leikkaamista.
n. 2 kg porsaan kuve- lapa
voita
2 sellerin vartta
1 keskikokoinen sipuli
3 teelusikallista salviaa
2 teelusikallista timjamia
30 gr ranskan leipää (patonkia)
30 gr pinjansiemeniä
10 kuivattua aprikoosia
Paistinpannulle nokare voita, lisää selleri, sipuli, salvia ja timjamia, suolaa ja pippuria.
Paista n. 5 min. kunnes pehmeää sosetta.
Laita murennettu patonkipala, pinjansiemenet ja aprikoosit kippoon ja kaada sipuli-selleri muhennos päälle. Lisää suolaa ja pippuria.
Avaa porsaanlapa ja levitä sekoitus lavalle, sido koko komeus narulla, lisää suolaa, pippuria, salvia ja timjamia lavan päälle.
Paista 180 C uunissa n. 2 tuntia.
Anna syltyn levätä n. 20 min.ennen leikkaamista.
Kommentit
Lähetä kommentti