700 g madetta (valmiiksi nyljettynä)
400 g perunoita,
100 g porkkanaa
100 g palsternakkaa
100 g sipulia
100 g fenkolia
1,5 l vettä
1 kalaliemikuutio
1 tl suolaa
1 tl valkopippuria
2 rkl tilliä (jos tuoretta 1dl)
2 rkl ruohosipulia ( jos tuoretta 1 dl)
100 g sulatejuustoa
Kuori ja kuutioi kaikkijuurekset samankokoisiksi
Suikaloi sipuli ja fenkoli mahdollisimman ohuiksi
Keitä juureksia kalaliemikuutiolla ja suolalla sekä pippurilla maustetussa vedessä n. 5 min
Siivilöi juurekset pois ja tallenna sekä liemi että juurekset
keitä kala liemessä kypsäksi, nosta kala jäähtymään perkaamista varten
sulata liemeen sulatejuusto ja lisää sinne juurekset, keitä kunnes ne ovat kypsiä
lisää perattu kala sekä yrtit
sekoita varovasti ja tarjoa heti
Kommentit
Lähetä kommentti