n 1 kg lipeäkalaa
1 dl vettä
1 pkt pekonia suikaleina
Maitokastike:
2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
4 dl maitoa
1/2 tl suolaa
1 tl valkopippuria
1 tl raastettua muskottipähkinää
suolaa
kourallinen pinaattia
Huuhtele lipeäkala ja nosta se uunivuokaan kaada vuuan pohjalle desi vettä,
ripottele pinnalle pekonisuikaleet ja paista uunissa 150 asteessa 40 min
Maitokastiketta varten sulata voi kattilassa.
Lisää jauhot ja kiehauta, mutta älä ruskista.
Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.
lisää joukkoon kourallinen pinaattia
Anna kastikkeen kypsyä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia.
Mausta suolalla ja muskotilla sekä valkopippurilla.
Tarjoa kypsä lipeäkala valkokastikkeen kanssa.
Lisäkkeeksi sopivat keitetyt perunat ja herneet.
Kata pöytään lisäksi maustepippuria ja suolaa.
1 dl vettä
1 pkt pekonia suikaleina
Maitokastike:
2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
4 dl maitoa
1/2 tl suolaa
1 tl valkopippuria
1 tl raastettua muskottipähkinää
suolaa
kourallinen pinaattia
Huuhtele lipeäkala ja nosta se uunivuokaan kaada vuuan pohjalle desi vettä,
ripottele pinnalle pekonisuikaleet ja paista uunissa 150 asteessa 40 min
Maitokastiketta varten sulata voi kattilassa.
Lisää jauhot ja kiehauta, mutta älä ruskista.
Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.
lisää joukkoon kourallinen pinaattia
Anna kastikkeen kypsyä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia.
Mausta suolalla ja muskotilla sekä valkopippurilla.
Tarjoa kypsä lipeäkala valkokastikkeen kanssa.
Lisäkkeeksi sopivat keitetyt perunat ja herneet.
Kata pöytään lisäksi maustepippuria ja suolaa.
Kommentit
Lähetä kommentti