Annoksia: 10-12
750 ml punaista portviiniä
750 ml punaviiniä
1 kuppi vettä
1/2 kuppi fariinisokeria
1/4 tl inkivääriä, raastettua
1/4 tl maustepippuria, jauhettuna
1/4 tl muskottipähkinää, raastettua
4 appelsiinia ( jos saat ns. Sevilla appelsiineja ovat ne parhaita tähän tarkoitukseen)
20 kpl kokonaisia neilikoita
750 ml punaviiniä
1 kuppi vettä
1/2 kuppi fariinisokeria
1/4 tl inkivääriä, raastettua
1/4 tl maustepippuria, jauhettuna
1/4 tl muskottipähkinää, raastettua
4 appelsiinia ( jos saat ns. Sevilla appelsiineja ovat ne parhaita tähän tarkoitukseen)
20 kpl kokonaisia neilikoita
REITTIOHJEET
Pese ja kuivaa appelsiinit.
Viipaloi appelsiinit sentin paksuisiksi ja pistele viipaleisiin neilikat
Paista appelsiinit molemminpuolin teflonkattilassa ( tms) kunnes pinta karamellisoituu
Lisää vesi, sokeri ja mausteet kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä.
Kaada lopuksi joukkoon viini ja portviini ja kuumenna varovaisesti noin 60 asteiseksi
Viipaloi appelsiinit sentin paksuisiksi ja pistele viipaleisiin neilikat
Paista appelsiinit molemminpuolin teflonkattilassa ( tms) kunnes pinta karamellisoituu
Lisää vesi, sokeri ja mausteet kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä.
Kaada lopuksi joukkoon viini ja portviini ja kuumenna varovaisesti noin 60 asteiseksi
Kommentit
Lähetä kommentti