Kirsikka kakku


2 munaa
3/4 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
siivilöi joukkoon vehnäjauhot
Paista uunissa 175 astetta 25 min
anna jäähtyä vuuassaan
kumoa ja halkaise kahteen osaan.

1 dl seljankukkamehua (sitä ikeamehua)
2 dl kermaa
5 dl kirsikoita
1,5 dl kirsikkahilloa

Halkaise kirsikat ja poista niistä kivet
vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi
nosta toinen puolikas kakusta tarjoiluvadille
Kostuta halkaistut pohjan pullasudilla
levitä alimaisen pohjanpuolikkaan päälle puolet hillosta
levitä myös 1/3 kermasta puolikkaalle
nosta kansiosa kaku päälle ja kostuta, levitä hillo ja kerma kuten ensimmäiselläkin kerralla
Ripottele päälle kirsikat
Nosta jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi

Kommentit