Korealainen porkkanaraaste

500g porkkanoita raastettuna
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna,
1 tl mustapippuria,
1/2 tl suolaa
1/2 tl sokeria,
tulista chiliä tai esim srirachaa, oman maun rajoissa (itselleni laitoi 2 rkl, pidän tulisesta ruuasta)
Jos kestät inkiväärin tulisuutta paremmin, niin laita sitä
1/4 tl korianterin siemeniä hienonnettuna
1,5 - 2 rkl riisiviinietikkaa,
2rkl öljyä
1 sipuli lohkoina
Sekoita kaikki muut ainekset paitsi öljy ja sipuli.
Kuumenna öljy ja keitä  siinä sipuli kunnes se on ruskistunut ja siivilöit kuuman öljyn salaatin joukkoon,
sipulin voit käyttää toiseen ruokaan.
Anna salaatin maustua pari tuntia ja tarjoile esim kalan  kanssa.

Kommentit