500g porkkanoita raastettuna
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna,
1 tl mustapippuria,
1/2 tl suolaa
1/2 tl sokeria,
tulista chiliä tai esim srirachaa, oman maun rajoissa (itselleni laitoi 2 rkl, pidän tulisesta ruuasta)
Jos kestät inkiväärin tulisuutta paremmin, niin laita sitä
1/4 tl korianterin siemeniä hienonnettuna
1,5 - 2 rkl riisiviinietikkaa,
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna,
1 tl mustapippuria,
1/2 tl suolaa
1/2 tl sokeria,
tulista chiliä tai esim srirachaa, oman maun rajoissa (itselleni laitoi 2 rkl, pidän tulisesta ruuasta)
Jos kestät inkiväärin tulisuutta paremmin, niin laita sitä
1/4 tl korianterin siemeniä hienonnettuna
1,5 - 2 rkl riisiviinietikkaa,
2rkl öljyä
1 sipuli lohkoina
1 sipuli lohkoina
Sekoita kaikki muut ainekset paitsi öljy ja sipuli.
Kuumenna öljy ja keitä siinä sipuli kunnes se on ruskistunut ja siivilöit kuuman öljyn salaatin joukkoon,
sipulin voit käyttää toiseen ruokaan.
Kuumenna öljy ja keitä siinä sipuli kunnes se on ruskistunut ja siivilöit kuuman öljyn salaatin joukkoon,
sipulin voit käyttää toiseen ruokaan.
Anna salaatin maustua pari tuntia ja tarjoile esim kalan kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti