Kaalipekoni muhennos



6 viipaletta pekonia, suikaleina
1 iso sipuli, kuutioituna
2 valkosipulinkynttä, viipaleina
1 iso keräkaali viipaloituna
5 dl kuivaa siideriä
1 tl suolaa
1 tl jauhettua mustapippuria
1 tl paprikaa

Paista pekoni isossa padassa ja kypsennä kohtalaisella lämmöllä kunnes pekoni on rapeaa.
Lisää sipuli ja valkosipuli; jatka paistamista; sekoita kunnes sipuli karamellisoituu; aikaa menee noin noin 10 minuuttia.
sekoita joukkoon suikaloitu kaali ja jatka kypsennystä vähitellen, sekoitellen vielä 10 minuuttia. Lisää siideri.
Mausta suolalla, pippurilla ja paprikalla, voit lisätä myös yrttejä.
Vähennä lämpöä laita kansi päälle ja hauduta, noin 30 minuuttia.

Tarjoile sämpylöiden keralla

Kommentit