Lehtikaaliwokki




2 suurta sipulia
2 porkkanaa
150 g lehtikaalia
6 kynttä valkosipulia
2 perunaa suikaleina
1 punainen paprika
2 rkl öljyä (ite käytän oliiviöljyä)
1 tl mustapippuria
2 tl paprikaa (savustettua oli mulla)
ripaus viinietikkaa
1 tl hunajaa
1 rkl lempiyrttejäsi
Leikkele kasvikset sopivan kokoisiksi
rypistele lehtikaalia joko käsin tai rullaile sen päälle kaulimella jotta se "muhjuuntuu"
kaada öljy pannulle, ja sekoita joukkoon paprikajauhe ja porkkanat ja perunat, paista niitä hetki
lisää sipulit ja paprika ja anna niiden hautua hetki
lisää kaali ja loput mausteet, jos tarvitset nestettä lisää tilkka vettä
tai esim tomaattimehua
Hauduta niin että kasvikset ei menetä rapsakkuuttaan
Keitä samalla pasta kaveriksi, voit raastella viel vähän juustoa pinnalle jos siltä tuntuu

Kommentit