Syreenihillo, on lumoavan tuoksuinen hillo
Työtä se hieman teettää, sillä kukista pitää nyppiä kaikki roskat, ruskistuneet osat pois.Mutta lopputulos on herkullinen.
4,5 dl tiukkaan pakattuja syreenin kukkia,
5 dl kiehuvaa vettä
Keitä vesi ja kaada se syreenin kukintojen päälle
Anna liota yön yli, siivilöi:
4,5 dl syreeninkukkavettä (siivilöitynä)
4 dl hillosokeria (marmeladisokeria)
4 rkl sitruunamehua
Sekoita kaikki ainekset keskenään paksupohjaisessa kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi
keitä noin minuutin ajan täydell' teholla, kuori sitten kaikki vaahto pois
kaada puhtaisiin lasitölkkeihin ja sulje ne, keitä tölkkejä vesihauteessa 10 min.
Anna jäähtyä, nosta purkit pois vedestä ja säilytä viileässä.
Säilyy 2 vuotta avaamattomana, kuukauden avattuna jääkaapissa.
Työtä se hieman teettää, sillä kukista pitää nyppiä kaikki roskat, ruskistuneet osat pois.Mutta lopputulos on herkullinen.
4,5 dl tiukkaan pakattuja syreenin kukkia,
5 dl kiehuvaa vettä
Keitä vesi ja kaada se syreenin kukintojen päälle
Anna liota yön yli, siivilöi:
4,5 dl syreeninkukkavettä (siivilöitynä)
4 dl hillosokeria (marmeladisokeria)
4 rkl sitruunamehua
Sekoita kaikki ainekset keskenään paksupohjaisessa kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi
keitä noin minuutin ajan täydell' teholla, kuori sitten kaikki vaahto pois
kaada puhtaisiin lasitölkkeihin ja sulje ne, keitä tölkkejä vesihauteessa 10 min.
Anna jäähtyä, nosta purkit pois vedestä ja säilytä viileässä.
Säilyy 2 vuotta avaamattomana, kuukauden avattuna jääkaapissa.
Kommentit
Lähetä kommentti