1 kg osso buco lihaa
1 sipuli
1 valkosipuli
3 vartta lehtiselleriä
100 g palsternakkaa
3 vartta lehtiselleriä
100 g palsternakkaa
100 g porkkanaa
2 tomaattia
2 rkl tomaattipyreetä
3 dl punaviiniä
4 dl tomaattimurskaa
1 rkl timjamia
1 rkl basilikaa
½ tl suolaa
2 tl mustapippuria
1 sitruunan kuori
raastettuna
Pilko sipulit, valkosipuli ja tomaatit ja muut vihannekset lohkoiksi.
Ruskista potkat molemmilta puolilta laakeassa uunivuoassa tilkassa öljyä.
Lisää sipuli, valkosipuli ja tomaatit. Ruskista vuoassa hetki.
Lisää tomaattipyree, ja viini. Sekoittele nesteet keskenään ja lisää loput ainekset mukaan.
Anna hautua hiljalleen liedellä kannen alla 1,5–2 tuntia tai kypsennä 160-asteisessa uunissa 4–5 tuntia. Kun liha on valmis, anna sen vetäytyä hetki ja irroita liha luista.
Tarjoile pastan ja salaatin kanssa
Ruskista potkat molemmilta puolilta laakeassa uunivuoassa tilkassa öljyä.
Lisää sipuli, valkosipuli ja tomaatit. Ruskista vuoassa hetki.
Lisää tomaattipyree, ja viini. Sekoittele nesteet keskenään ja lisää loput ainekset mukaan.
Anna hautua hiljalleen liedellä kannen alla 1,5–2 tuntia tai kypsennä 160-asteisessa uunissa 4–5 tuntia. Kun liha on valmis, anna sen vetäytyä hetki ja irroita liha luista.
Tarjoile pastan ja salaatin kanssa
Kommentit
Lähetä kommentti