Banoffee-torttu



Pohja:
200 g Digestive-keksejä
100 g kaurahiutaleita
100 g voita

Täyte:
2 dl kermaa
2 dl Fariini- tai tummaa kidesokeria
1 tl Vaniljasokeria
nokare voita

Kuorrutus:
2 banaania

2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
1 tl kaakaojauhetta tai suklaalastuja

Murustele keksit ja sekoita ne kaurahutaleiden ja sulatetun voin kanssa hyvin sekaisin.
Pingota 18 cm:n irtopohjavuoan pohjlle leivinpaperi ja taputtele keksivoi-seos vuoan pohjalle ja hieman reunoille, nosta jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat kinuskin
paahtokinuski on helppo keittää, mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Keitä hiljalleen, kunnes kinuski on valmista. Lisää vaniljasokeri ja voi. Nosta jääkaappiin tai pakkaseen että seos jäähtyy.
Pilko yksi banaani toffeen päälle, peitä torttu kermavaahdolla ja pilko toinen banaani kermavaahdon päälle.
Vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
Sihtaa lopuksi kaakaojauhetta (tai levitä suklaalastut) tortun päälle ja herkuttele!

Tämän voi myös pakastaa vierasvaraksi, joko eri vaiheissaan tai sitten valmiina

Kommentit