Poulet à la jurassienne Broileria juralaiseen tapaan

1 iso kana
1/2 pullo Côtes du Jura valkoviiniä
2 dl kanalientä
20 g kuivattuja sieniä
150 g Comté juustoa
20 cl ranskankermaa
vähän jauhoja
50g voita
suolaa ja pippuria

laita sienet veteen likoamaan.
Leikkaa kana paloiksi, suolaa ja pippuroi. Ruskista palat voissa padassa
ripottele pataan vähän jauhoja kun kanat ovat ruskistuneet.
Lisää viini ja liemi, keitä puolituntia, miedolla lämmöllä kannen alla.
Puolivälissä kypsennystä lisää liotetut huhtasienet (hetkinen ! Missä kohtaa aine luettelossa se lukee)
Poista kanat ja pitää ne lämpimänä. keitä hetki lientä kokoon, lisää vähän kermaa ja tarkista maku.
Lisää kanat takaisin pataan, sekoita, ripottele joukkoon Comté juusto.
Tarjoile paistettujen perunoiden ja vihreiden kasvisten kanssa.

Kommentit