Inkiväärilohi



1½ kg lohta

15 cm purjosipulia ohuina suikaleina
inkivääriä muutama suikale
1 sitruunan mehu

1½ tl soijakastiketta
1 tl jauhettua mustapippuria

laita lohi uunivuokaan leivinpaperin päälle, jos käytät kokonaista kalaa, leikkaa se auki,
nypi ruodot pois ja levitä mausteet ja sitruunamehu kalan pintaan
levitä purjo ja inkiväärisilppu kalan päälle
käännä kokonainen kala kiinni ja jos käytät filettä leikkaa leivinpaperista niin iso että saat kalan "paketoitua" siihen.
laita kala 170 asteiseen uuniin ja paista kunnes se on kypsä. Eli kalan liha on mattaväristä ja evät / nahka irtoaa helposti

Tarjoa kala nuudelien tai sitruunarisoton kanssa
http://keittionoita.blogspot.fi/2014/11/sitruunarisotto.html

Kommentit