Toiseksi viimeisenä norjapäivänä oli kaupassa, valaanlihaa, ja koska minua oli kehotettu sitä maistamaan tottelin nöyrästi.
Ostin siis lihapalan joka riittää hyvin kahdelle ja leikkasin sen pihviksi.
Jo leikatessa huomasi että liha on todella hyvälaatuista,
mureaa ja pehmeää
Päätin etten kikkaile mitään ihmeitä vaan annan maun tulla raaka-aineesta esille.
eli pannulle voi-öljy sekoitukseen ja paistan sen lähes kypsäksi.
pinnalle hippu suolaa ja pippuria
Kaveriksi valaalle uusiperuna ja grillattu paprika
Maku ja rakenne ovat aivan kuin mureimmassa naudanlihapihvissä.
Jos en tietäisi kyseessä olevan valaan, arvelisin syöväni Kobenaudan sisäfilettä.
Ostin siis lihapalan joka riittää hyvin kahdelle ja leikkasin sen pihviksi.
Jo leikatessa huomasi että liha on todella hyvälaatuista,
mureaa ja pehmeää
Päätin etten kikkaile mitään ihmeitä vaan annan maun tulla raaka-aineesta esille.
eli pannulle voi-öljy sekoitukseen ja paistan sen lähes kypsäksi.
pinnalle hippu suolaa ja pippuria
Kaveriksi valaalle uusiperuna ja grillattu paprika
Maku ja rakenne ovat aivan kuin mureimmassa naudanlihapihvissä.
Jos en tietäisi kyseessä olevan valaan, arvelisin syöväni Kobenaudan sisäfilettä.
Kommentit
Lähetä kommentti