Possunkyljykset sinappikastikkeessa

2 kyljystä
½ sipulia tai salottisipuli
2 dl kermaa
2 rkl sinappia
½ rkl soijaa (vähäsuolaista)
1 dl kermaviiliä
3 rkl tuoreita pippureita murskattuna
½ dl persiljasilppua

2 paksua possun kyljystä kuumalle pannulle ja paistetaan kypsäksi.
Silppua sipuli ja kuullota kevyesti rasvassa (kyljysten rasva kävi tässä mulla)
kaada joukkoon kerma ja reippaasti sinappia, mulla oli sellaista karkeahkoa ns maalaissinappia
keitä kasaan hetken aikaa, ja sekoittele välillä.
loppuvaiheessa nosta kyljykset pois kaada joukkoon kermaviili, soija ja pippurit
kiehauta ja sekoittele kunnolla.
Nosta kyljykset vielä sekaan ja pidä lämpimänä.

Tarjoa hyvän leivän ja perunoiden kanssa

Kommentit