Paahdettu marsu







yksi puhdas marsu
½ sipulia
1 chili
3 rkl ruokaöljyä

1 rkl persiljaa
½ tl oreganoa
½ tl minttua
½ tl kuivattua kehäkukkaa
½ dl saksanpähkinöitä
½ tl suola

50 g voita


Sekoita mausteet ja öljy sekä hienonnettu chili ja laita ne marsun sisälle
voitele marsu voilla (vaihtoehtoisesti voit kääriä sen pekoniin, mutta se peittää marsun hienon aromin)
Aseta elukka uunivuokaan ja paista se kypsäksi"
Sekoita salaatti ohueksi viipaloiduista tomaateista, sipulista ja salaatinlehdistä ja asettele marsu niiden päälle lämpinänä tarjoa keitettyjen perunoiden tai keitetyt maniokin kanssa
Riippuen marsun koosta yleensä yksi marsu on riittävä annos yhdelle ruokailijalle.
Suurikokoisesta riittää kahdellekin.

Kommentit

  1. mistä ihmeestä sinä olet löytänyt paistettavan marsun?!?!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti