Banaanikakku, sopii myös täysvegaanille tai muna-allergiselle

Banaanikakku, sopii myös täysvegaanille tai muna-allergiselle

1 kypsä banaani
1 dl appelsiinimehua
3 rkl öljyä
1½ dl sokeria

1-2 rkl carobjauhetta (voit korvata myös kaakaojauheella)
½ tl vaniljasokeria
½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja (tai gluteenittomia jauhoja)
1 dl mantelijauhoja


Muussaa banaani haarukalla
lisää joukkoon mehu, öljy ja sokeri, sekoita kunnolla
Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää ne sekoittaen mahdollisimmän vähän.

Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan
paista 175 C-asteessa n. 45 minuuttia leivinpaperilla peiteltynä.
PAista  rauhassa kypsäksi asti, banaani tekee kakusta hitaasti kypsyvän.

Kommentit