Banaanikakku, sopii myös täysvegaanille tai muna-allergiselle
1 kypsä banaani
1 dl appelsiinimehua
3 rkl öljyä
1½ dl sokeria
1-2 rkl carobjauhetta (voit korvata myös kaakaojauheella)
½ tl vaniljasokeria
½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja (tai gluteenittomia jauhoja)
1 dl mantelijauhoja
Muussaa banaani haarukalla
lisää joukkoon mehu, öljy ja sokeri, sekoita kunnolla
Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää ne sekoittaen mahdollisimmän vähän.
Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan
paista 175 C-asteessa n. 45 minuuttia leivinpaperilla peiteltynä.
PAista rauhassa kypsäksi asti, banaani tekee kakusta hitaasti kypsyvän.
1 kypsä banaani
1 dl appelsiinimehua
3 rkl öljyä
1½ dl sokeria
1-2 rkl carobjauhetta (voit korvata myös kaakaojauheella)
½ tl vaniljasokeria
½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja (tai gluteenittomia jauhoja)
1 dl mantelijauhoja
Muussaa banaani haarukalla
lisää joukkoon mehu, öljy ja sokeri, sekoita kunnolla
Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää ne sekoittaen mahdollisimmän vähän.
Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan
paista 175 C-asteessa n. 45 minuuttia leivinpaperilla peiteltynä.
PAista rauhassa kypsäksi asti, banaani tekee kakusta hitaasti kypsyvän.
Kommentit
Lähetä kommentti