Oikeassa Geishassa on täytteen päällä kerroksittain valettu suklaakuori, minkä tekeminen voi kotioloissa olla vähän hankalaa.
Mikään ei silti estä koettamasta jos päreet kestää.
Minulla ei yleensä kestä, joten tässä oikopolku
Japonais kakkupohja:
75 g hienoa sokeria
50 g hasselpähkinärouhetta
25 g tomusokeria
2 rkl perunajauhoja
2 kpl valkuaisia
Sekoita puolet sokerista pähkinärouheen, tomusokerin ja perunajauhojen kanssa.
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
Lisää loppusokeri joukkoon pienissä erissä ja jatka vatkaamista kunnes vaahto on kovaa ja kiiltävää.
Sekoita pähkinäseos vaahtoon.
Levitä marenkipohja tasaisesti kakkuvuokaan.
Paista esilämmitetyssä uunissa n.1 tunti.
Ota uunista ja jäähdytä ritilällä.
Tryffelit
100 g kookosrasvaa
150 g kaakaovoita
35-40 g kaakaojauhetta
100 g tomusokeria
1 muna
2 tl vaniljasokeria
Sulata kookosrasva ja kaakovoi.
Lisää kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Sekoita seosta kunnes se vaalenee ja kuohkeutuu.
ekoita sitten jäähtyneet murskatut kakkupohjat
tryffelitaikinaan
pursota seoksestä pötkylöita tai lusikoi konvehtimuotteihin
Laita jääkaappiin jähmettymään.
Kun ovat jäähtyneet kuorruta sulatetulla maitosuklaalla.
Mikään ei silti estä koettamasta jos päreet kestää.
Minulla ei yleensä kestä, joten tässä oikopolku
Japonais kakkupohja:
75 g hienoa sokeria
50 g hasselpähkinärouhetta
25 g tomusokeria
2 rkl perunajauhoja
2 kpl valkuaisia
Sekoita puolet sokerista pähkinärouheen, tomusokerin ja perunajauhojen kanssa.
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
Lisää loppusokeri joukkoon pienissä erissä ja jatka vatkaamista kunnes vaahto on kovaa ja kiiltävää.
Sekoita pähkinäseos vaahtoon.
Levitä marenkipohja tasaisesti kakkuvuokaan.
Paista esilämmitetyssä uunissa n.1 tunti.
Ota uunista ja jäähdytä ritilällä.
Tryffelit
100 g kookosrasvaa
150 g kaakaovoita
35-40 g kaakaojauhetta
100 g tomusokeria
1 muna
2 tl vaniljasokeria
Sulata kookosrasva ja kaakovoi.
Lisää kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Sekoita seosta kunnes se vaalenee ja kuohkeutuu.
ekoita sitten jäähtyneet murskatut kakkupohjat
tryffelitaikinaan
pursota seoksestä pötkylöita tai lusikoi konvehtimuotteihin
Laita jääkaappiin jähmettymään.
Kun ovat jäähtyneet kuorruta sulatetulla maitosuklaalla.
Kommentit
Lähetä kommentti