Pohja:
200 g digestivekeksejä
50 g voita sulatettuna
Täyte:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kermaa
2 keltuaista
1½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 valkuaista
½ dl sokeria
½ dl wiskiä
1 dl kahvia
5 liivatelehteä
Murskaa digestivet ja sulata voi.
Yhdistä ja taputtele seos irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Keitä kahvi.
Purista liivatteista vesi pois ja liota ne kuumaan kahviin.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita keskenään tuorejuusto, sokerit, kermavaahto ja wiski.
Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi.
Kaada kahviseos tuorejuustoseoksen joukkoon ja sekoita.
Kääntele lopuksi joukkoon valkuaisvaahto.
Kaada vuoan pohjalle ja anna hyytyä kaapissa ainakin 6 tuntia ennen tarjoilua.
200 g digestivekeksejä
50 g voita sulatettuna
Täyte:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kermaa
2 keltuaista
1½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 valkuaista
½ dl sokeria
½ dl wiskiä
1 dl kahvia
5 liivatelehteä
Murskaa digestivet ja sulata voi.
Yhdistä ja taputtele seos irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Keitä kahvi.
Purista liivatteista vesi pois ja liota ne kuumaan kahviin.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita keskenään tuorejuusto, sokerit, kermavaahto ja wiski.
Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi.
Kaada kahviseos tuorejuustoseoksen joukkoon ja sekoita.
Kääntele lopuksi joukkoon valkuaisvaahto.
Kaada vuoan pohjalle ja anna hyytyä kaapissa ainakin 6 tuntia ennen tarjoilua.
Kommentit
Lähetä kommentti