2 oravaa
500 g parsakaalia
100 g juustoa raasteena
50 g voita tai margariinia
1 kupillinen hienonnettua sipulia
1 kupillinen hienonnettua selleriä
2,5 dl sieniä. paloiteltuna
2,5 dl kermaa
1 kupillinen keitettyä riisiä
Ripaus valkosipulijauhetta
Suolaa ja pippuria maun mukaan
valmistus
kattilassa, peitä oravat vedellä
Keitä kunnes liha on mureaa ja irtoaa luusta
Sulata voi miedolla lämmöllä pannulla
Lisää sipuli ja selleri ja sienet
Kuullota "pehmeiksi
Lisää keitto ja sekoita hyvin
Sekoita lihat, parsakaali seos, kerma ja riisi uunivuokaan
ripottele pinnalle juustoraaste
Mausta valkosipulijauheella, suolalla ja pippurilla
Paista 200 asteessa 1 tunti
kiitos hyvästä reseptisstä, oikein maukasta oli
VastaaPoista