350 g pastaa
450 g kuutioituja tomaatteja
1 iso makea sipuli, leikkaa tulitikkumaisiksi suikaleiksi
4 valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
1/2 tl paprikaa
2 tl kuivattua oreganoa
2 isoa oksaa basilikaa, silputtuna
1,25 l kasvislientä
2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
(200 g katkarapuja tai Chorizoa paloiteltuna)
Parmesaania ja persiljaa koristeeksi
Ohjeet:
Laita kaikki ainekset suureen kattilaan
Laita kattilaan kansi ja anna kiehua pastan keittoajan
Sekoita välillä.
Kun pasta on kypsää on ruoka valmista.
Tarjoille pantaessa raasta päälle hieman parmesania ja persiljaa
450 g kuutioituja tomaatteja
1 iso makea sipuli, leikkaa tulitikkumaisiksi suikaleiksi
4 valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
1/2 tl paprikaa
2 tl kuivattua oreganoa
2 isoa oksaa basilikaa, silputtuna
1,25 l kasvislientä
2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
(200 g katkarapuja tai Chorizoa paloiteltuna)
Parmesaania ja persiljaa koristeeksi
Ohjeet:
Laita kaikki ainekset suureen kattilaan
Laita kattilaan kansi ja anna kiehua pastan keittoajan
Sekoita välillä.
Kun pasta on kypsää on ruoka valmista.
Tarjoille pantaessa raasta päälle hieman parmesania ja persiljaa
Kommentit
Lähetä kommentti